2hd Hartwig Home Designe

zakupy do łazienki

Postprzez Gość w Nie Lip 05, 2009 19:03

Dokonaliśmy zakupu baterii do łazienki ( bidetowa, umywalkowa, wannowa, zestaw prysznicowy) + stelaż do WC. Bardzo miły kontakt.Informowali Nas na bierząco kiedy zamówiony towar będzie do NAs wysłany. Wszystko przebiegło sprawnie a ceny bardzo korzystne.
Gość

wyposażenie łazienki i kuchni

Postprzez Gość w Nie Lip 05, 2009 20:18

Mogę śmiało polecić każdemu zakupy w 2hd.pl ! Dobry kontakt i szybka realizacja, a przede wszystkim konkurencyjne ceny .
Gość

Negatyw dla 2HD

Postprzez S..M.A.J.L. w Pią Wrz 25, 2009 10:11

dostarczyli nam lekko pękniętą wannę (wanna była w pełni zapakowana i oklejona folią samoprzylepną)- pęknięcie zauważyliśmy po 3 dniach jak została całkowicie rozpakowana i przygotowywana do montażu.
sklep 2HD nie uznał reklamacji (choć w świetle prawa mają obowiązek sprawdzić towar przed dostrczeniem, a w razie nie wywiżania się z umowy kupna- sprzedaży doprowadzić produkt do stanu użytkowania).
Ponieważ oczywiście jak zawsze przy wykańczaniu czy remoncie człowiek ma nóż na gardle w terminami (bo glazurnik czeka, etc.)- zamontowaliśmy tę wannę prosząc o naprawienie- NIE zgodzili się nawet na partycypację w kosztach naprawy. Ponieważ nie chce mi się tracić czasu (którego i tak mam niewiele) machnęliśmy ręką i dopłacimy te 500 zł za naprawę. Jak jest dobrze to jest dobrze- prawdziwą twarz i charakte człowieka poznaje się dopiero na wojnie!
Więc OSTRZEGAM przed 2HD- sprzedać owszem, ale w przypadku problemów- wycofują sie rakiem.
Awatar użytkownika
S..M.A.J.L.

Dołączenie: Pią Wrz 25, 2009 10:11

POLECAM! PROFESJONALIŚCI W KAŻDYM CALU !

Postprzez Gość w Nie Wrz 27, 2009 20:24

Zrobiłem zakupy do 2 łazienek, począwszy od stelaży na bateriach kończąc. Okazyjne ceny, miła obsługa, szybka realizacja. Ogromny plus za powiadomienia e-mail i SMS !
Gość

W 100% P-O-L-E-C-A-M ! ! ! ! ! ! !

Postprzez Gość w Nie Wrz 27, 2009 20:37

Bateria na którą trzeba czekać w innych sklepach nawet 3 tygodnie została przysłana do mnie po 5 dniach ! Solidnie zapakowane. Polecam każdemu !!!
Gość

SERDECZNIE POLECAM !!!

Postprzez Gość w Nie Wrz 27, 2009 21:12

Witam z ręką na sercu moge polecić sklep 2hd.pl dokonałem w ostatnim czasie kilku zakupów (wyposażenie łazienki) i jestem bardzo zadowolony, fachowa pomoc szybki termin realizacji zamówienia wraz z dostawą pod dom a co najważniejsze cena która jest najniższa w internecie na dosyć sporą liczbe artykułów.
Gość

Powróć do Sklepy internetowe

Najczęściej oglądane tematy w forum Okazje.info.pl

ELECTRO.pl  |  Darmowe próbki  |  RTV EURO AGD  |  32 calowy LCD Samsung w Carrefour  |  laptopy  |  najlepsze tanie zmywarki  |  Apteka Słonik  |  VETIVER.pl  |  PLAY - co o tym sądzicie?  |  Raty 0% i przygody z tym związane

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości