2w1.pl

pralka whirlpool i robot kuchenny Kasia

Postprzez Gość w Nie Sty 13, 2008 01:00

Zamówienie na pralkę whirlpool i robot kuchenny Kasia. To w środę, a przyesyłka dostarczona już w piątek. Kurier w porządku - poczekał aż sprawdzę przesyłkę - czy się zgadza z zamówieniem i czy nie jest uszkodzona. Myślę, że sprzęt będzie mi długo służył :) A sklep z pewnością będę polecać znajomym, a sama pewnie też skorzystam :) Dziękuje i pozdrawiam
Gość

jedyne zastrzeżenie, ale nie do sklepu

Postprzez Gość w Śro Sty 16, 2008 01:00

Prosto z serca polecam. Zamówienie złożone w piątek, a dostawa była już w środę. Świetny kontakt ze sklepem. Jedyne zastrzeżenie mam do DHL. Mimo działalności na międzynarodową skalę, firma jest mało mobilna. Brak kontaktu z kurierem. Dzwoniąc do firmy kurierskiej o godz.11, żeby dowiedzieć się o której mogę otrzymać paczkę dowiedziałam się że kurier jest w trasie i zamówienie dostanę do 20.
Gość

Obsługa sklepu.

Postprzez Gość w Śro Sty 23, 2008 01:00

Od nich kupiłem LCD. Wcześniej skontaktowałem się z firmą telefonicznie, by potwierdzić, że ten model jest dostępny, a nie dopiero do zamówienia od producenta. Okazało się, że jest, więc wszystko w porządku. Największy plus stanowił dla mnie właśnie ten kontakt. Zero problemów jeśli chodzi o rozmowę ze sprzedawcą - rozmowę telefoniczną. Z innymi sklepami taki kontakt czasem graniczy z cudem! Tu łatwo się skontaktowałem, miło mnie obsłużono, no i bez żadnej ściemy. Taka obsługa to jak dla mnie podstawa! a ten sklep spełnił moje wymogi.
Gość

Zadowolona

Postprzez Gość w Sob Lut 16, 2008 01:00

Pojawiły się drobne problemy z dostępnością (o czym mnie poinformowano po złożeniu zamówienia), mimo to otrzymałam towar bardzo szybko od chwili jego pojawienia się w magazynie. Co więcej, ciągle mogłam kontrolować na jakim etapie realizacji jest moje zamówienie. Polecam!
Gość

zakupy

Postprzez Gość w Pon Mar 10, 2008 01:00

Mój pierwszy zakup, ale nie ostatni! :) Jestem usatysfakcjonowana :) Ceny przystępne, szybka dostawa i sam produkt też spełnił moje oczekiwana. Polecam wszystkim.
Gość

opinia

Postprzez Gość w Pią Kwi 25, 2008 00:00

Sympatyczny kontakt telefoniczny i rzetelne informacje na temat realizacji zamówienia. Polecam
Gość

Electrolux ESL60020

Postprzez Gość w Wto Maj 06, 2008 00:00

Błyskawiczna realizacja, towar zgodny z zamówieniem, polecam. Kontakt z kurierem naprawdę dobry!
Gość

Pralka Whirlpool AWG 912D

Postprzez Gość w Czw Maj 08, 2008 00:00

Wszystko w porządku. Polecam
Gość

Odkurzacz

Postprzez Gość w Czw Maj 22, 2008 00:00

POLECAM. Zamówiłam odkurzacz Zelmer Syrius. Cena atrakcyjna, obsługa szybka i fachowa. POLECAM.
Gość

ocena

Postprzez Gość w Nie Cze 08, 2008 00:00

Profesjonalna obsługa, świetny kontakt z przedstawicielem sklepu. Wspaniała współpraca z działem reklamacji. Sklep godny polecenia.
Gość

Samsung LE-40A656A1

Postprzez Gość w Sob Cze 28, 2008 00:00

Wzorowa współpraca. Perfekcyjny kontakt = telefon i mail. Śledziłem towar online. Serdecznie polecam.
Gość

Bosch

Postprzez Gość w Wto Lip 01, 2008 00:00

Byłoby świetnie, gdyby nie jedno ale... Po złożeniu zamówienia nie otrzymałem potwierdzenia o dostępności towaru, choć akceptacja zamówienia nastąpiła. Fakt faktem, na stronie mieli, że towar jest dostępny, ale kto ich tam wie - często rzeczywistość jest skrajnie różna od tej, o której się informuje na stronach... No i zaczęły się schody. Na telefon się nie mogłem dodzwonić. Bo ogólnie sklep ma infolinię, ale tylko z telefony stacjonarnego można się z nimi połączyć. Handlowcy też mają podane numery kontaktowe na stronie. No ale nie odbierają. Do tego dochodzi kontakt przez Skype'a i GG. Zapytanie, jakie wysłałem na Skype'a nie doczekało się na odpowiedź. Cały dzień prób i bez powodzenia. Wreszcie odpowiedzieli na maila. Wpłaciłem na konto i czekałem na towar. Mógłbym śledzić przebieg transakcji, gdyby nie kłopoty z ich systemem! Cały czas wyświetlał się komentarz "oczekiwanie na wpłatę". Nawet po przelaniu kasy i po 2 dniach, gdy kurier dowiózł przesyłkę. Ciekawe....produkt jest już u mnie w domu, a na stronie nadal jest "oczekiwanie na wpłatę".... Podsumowując: dobrze by było popracować w tym sklepie nad ułatwieniem kontaktu klientowi. No i konttrolowaniu transakcji na bieżąco. Reszta bez zarzutu.
Gość

Mikrofala Amica

Postprzez Gość w Pią Lip 04, 2008 00:00

Pełen profesjonalizm, rzetelna informacja na każdym etapie transakcji, przesyłka dostarczona szybko, towar za prztstępną cenę. Polecam wszystkim!
Gość

Lodówka WHIRLPOOL ARC 6709 IX

Postprzez Gość w Nie Lip 06, 2008 00:00

Szybka dostawa , niedziela - złożone zamówienie, wtorek rano - przyjęta dostawa. towar w porządku . Polecam
Gość

Candy

Postprzez Gość w Sob Lip 12, 2008 00:00

Zmywarka Candy dotarła ekspresowo! Stan fabryczny, dobrze zapakowana i zabezpieczona. Mailowa informacja o stanie zamówienia na każdym etapie jego realizacji. Nigdy wcześniej nie kupowałam w ten sposób AGD, ale jestem zadowolona. Pozdrawiam!
Gość

Następna

Powróć do Sklepy internetowe

Najczęściej oglądane tematy w forum Okazje.info.pl

ELECTRO.pl  |  Darmowe próbki  |  RTV EURO AGD  |  32 calowy LCD Samsung w Carrefour  |  laptopy  |  najlepsze tanie zmywarki  |  Apteka Słonik  |  VETIVER.pl  |  PLAY - co o tym sądzicie?  |  Raty 0% i przygody z tym związane

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości