Apteka Słonik

Apteka godna polecenia.

Postprzez Gość w Śro Gru 09, 2009 21:36

Jestem bardzo zadowolona z zakupow w "Aptece Slonik". Profesjonalna, przesympatyczna obsluga, doskonaly, zgodny z opisem towar. Polecam!
Gość

Polecam Aptekę SŁONIK

Postprzez Gość w Śro Gru 09, 2009 22:54

Bogaty wybór leków i kosmetyków, atrakcyjne ceny, szybka realizacja zamówienia (informacja o przekazaniu dla Poczty Polskiej), zawsze dodane próbki nowości ze świata kosmetyków, pełnowartościowy, zgodny z zamówieniem towar. Czy coś jeszcze trzeba dodać???? Gorąco polecam.
Gość

Super obsługa zamówienia!

Postprzez Gość w Czw Gru 10, 2009 09:57

Wszytsko bez zarzutu!
Gość

Rewelacyjna obsługa, a kremy, ...

Postprzez Gość w Czw Gru 10, 2009 21:34

Rewelacyjna obsługa, a kremy, które zakupiłam były razem o 60 zł tańsze niż w "normalnym" sklepie ( i to nawet po doliczeniu kosztu przesyłki). Szybka wysyłka, paczka dobrze zapakowana. POLECAM tą aptekę.
Gość

Wszystko w jak najlepszym porz...

Postprzez Gość w Czw Gru 10, 2009 22:45

Wszystko w jak najlepszym porządku. Bardzo szybki, rzeczowy kontakt z obsługą, niskie ceny, przesyłka zgodna z oczekiwaniami. Polecam.
Gość

Dobry kontakt, błyskawiczna wy...

Postprzez Gość w Czw Gru 10, 2009 23:12

Dobry kontakt, błyskawiczna wysyłka, miła obsługa, duży wybór. Polecam!
Gość

Kolejny zakup leków

Postprzez Gość w Czw Gru 10, 2009 23:24

Bardzo rzetelny dostawca, wzorowa transakcja, szczerze polecam
Gość

Apteka Słonik

Postprzez Gość w Czw Gru 10, 2009 23:30

Zakupy w Aptece Słonik bardzo udane, ceny konkurencyjne, dostawa błyskawiczna. Przesyłka starannie zapakowana, z przyjemnością zrobiłam kolejne zakupy !Polecam wszystkim !! Dziękuję :)
Gość

Z czystym sumieniem wszystkim ...

Postprzez Gość w Czw Gru 10, 2009 23:37

Z czystym sumieniem wszystkim moge polecic Apteke Słonik. Wszystko bylo doskonale zorganizowane. Z 10 mozliwych punktow daje 10.
Gość

Polecam aptekę Słonik

Postprzez Gość w Czw Gru 10, 2009 23:38

obsługa bez najmniejszego zarzutu.
Gość

opinia

Postprzez Gość w Pią Gru 11, 2009 00:20

wszystko super!!!!
Gość

;)

Postprzez Gość w Pią Gru 11, 2009 00:31

Również jestem zadowolona z apteki Słonik :)
Gość

Wszystko super ! Polecam zdecy...

Postprzez Gość w Pią Gru 11, 2009 08:38

Wszystko super ! Polecam zdecydowanie tą aptekę.
Gość

Polecam Aptekę Słonik

Postprzez Gość w Pią Gru 11, 2009 09:15

Polecam wszystkim zakupy w tej aptece, kupuje u nich juz od dawna i jestem bardzo zadowolona. Przesyłka szybka, produkty bardzo starannie zapakowane, asortyment bogaty i konkurencyjne ceny. Polecam!
Gość

Wszystko dotarło do mnie bardz...

Postprzez Gość w Pią Gru 11, 2009 09:20

Wszystko dotarło do mnie bardzo szybko. Wyjątkowo dobry kontakt mailowy. Wszystkie zamówione rzeczy z długim terminem ważności. POLECAM!!!
Gość

Następna

Powróć do Sklepy internetowe

Najczęściej oglądane tematy w forum Okazje.info.pl

ELECTRO.pl  |  RTV EURO AGD  |  Darmowe próbki  |  NOMI  |  laptopy  |  32 calowy LCD Samsung w Carrefour  |  POLOmarket  |  najlepsze tanie zmywarki  |  Castorama  |  VETIVER.pl

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości