Chamska obsługa FOTOJOKERA!

Wypowiedz się co słychać w Twoim markecie, jakie wydarzenia, akcje czy happeningi miały tam miejsce.

Chamska obsługa FOTOJOKERA!

Postprzez magda w Śro Wrz 27, 2006 13:39

Jestem totalnie zniesmaczona obsługą w Fotojoker (konkretnie Fotojoker w M1 w Łodzi). Najpierw musiałam czekać aż sprzedawca raczy poświęcić mi chwilę, bo był bardzo zajęty (zero ludzi w sklepie- jakieś zdjęcia wywoływał). Więc stoję i czekam i czekam. W końcu raczył podnieść wzrok i oświadczył, że może się mną zająć- co za łaska! Opisałam aparat o jaki mnie interesuje (za ok.1200zł, raczej dla amatora, itd…) a on wymienił 2 aparaty i zapytał, który biorę. Normalnie myślałam, że szlag mnie trafi! poprosiłam, aby opowiedział trochę o nich, a on na to, że tu nie ma co opowiadać, a on ma ruch w sklepie, więc nie może mi poświęcić za dużo czasu (nadal zero klientów!!!). Podziękowałam mu i poszłam do znajdującego się obok MM. Tam był kompetentny sprzedawca- spokojnie doradził mi, który aparat wybrać. Poświęcił mi ok. 15 minut, mimo że w sklepie było mnóstwo osób- jak to w Media Markt :)

Uff, troszkę mi ulżyło. Fajnie, że w końcu jest miejsce, gdzie można obsmarować sklepy :!: :!: :!:
magda

Dołączenie: Pią Wrz 22, 2006 11:03

foto

Postprzez Piter w Śro Wrz 27, 2006 17:50

Faktycznie, obsługę miałaś nienajlepszą. Ja do Fotojoker'a nic nie mam. Robiłem tam dwa razy zakupy i było spox. Kazdy pracownik firmuje swoją postawą dobre imie firmy, które jak widać moze być łatwo nadszarpnięte !

pozdr
piter
Piter

Dołączenie: Pią Wrz 22, 2006 12:13

Postprzez nemo w Czw Wrz 28, 2006 12:10

ja w fotojokerze wywołuję zdjecia, jest tani i wygodnie, a obsługa nie jest moze zachwycająca, ale nie mam tez jakichś specjalnych zastrzeżeń. Na pewno są to kompetentni ludzie i jak będę kupować nowy aparat to pewnie u nich :)
Awatar użytkownika
nemo

Dołączenie: Pon Wrz 25, 2006 08:49
Miejscowość: Pabianice

Postprzez Myszka w Czw Wrz 28, 2006 12:50

A ja lubię Fotojokera. Jak tam kupowałam aparat doradzili mi i byli naprawdę sympatyczni. Na pewno jeszcze kiedyś tam wróce- mam nadzieję, że nie z reklamacją mojej nowiutkiej cyfrówki :)
Awatar użytkownika
Myszka

Dołączenie: Czw Wrz 28, 2006 09:17
Miejscowość: Łask

Fotokonsorcjum

Postprzez Zuza w Pią Wrz 29, 2006 14:28

Fotojoker jest profesjonalnym sklepem, ale ja osobiście wolę Fotokonsorcjum
Zuza

Dołączenie: Pią Wrz 22, 2006 12:11

Powróć do Aktualności z marketów

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości