Euro Cori Serwis

Golarka Philips Norelco 6711X

Postprzez Gość w Wto Sty 08, 2008 01:00

Witam, duży pozytyw dla sklepu Euro Cori. Szybka dostawa, bardzo dobry kontakt. Golarka w 100% zgodna z opisem, bardzo dobrze goli i cicho pracuje, jestem bardzo zadowoly i szczerze polecam zakupy w tym sklepie.
Gość

Golarka elektryczna Philips Norelco 8170XL HQ 8170

Postprzez Gość w Wto Sty 08, 2008 01:00

Jest to moja pierwsza golarka i goliłem się nią dopiero 1 raz, więc nie mogę się wypowiadać co do samej golarki.
Natomiast co do sklepu Euro Cori Serwis mogę powiedzieć, że gdyby wszystkie sklepy internetowe tak obsługiwały swoich klientów to nikt nie kupowałby już w zwykłych sklepach. Zaraz po złożeniu zamówienia otrzymałem informację z podziękowaniem za zakup oraz o terminie wysyłki. Klika godzin później tego samego dnia otrzymałem informację o nadaniu przesyłki wraz z numerem nadania oraz informacją jak długo przesyłka może do mnie docierać.
Jak dla mnie pełen profesjonalizm i super szybka i miła obsługa, czego więcej chcieć. Jedynie żałować że golarki kupuje się tak rzadko.
Zdecydowanie mogę wszystkim polecić ten sklep.
Gość

Golarka Philips 6705X HQ 6710

Postprzez Gość w Sob Sty 12, 2008 01:00

Super golarka za super cenę!! Polecam tę golarkę w imieniu swojego chłopaka bo właśnie dla niego ją zakupiłam. Nigdy nie spodziewałam sie tak dokładnego golenia po golarce elektrycznej. Goli równie dobrze jak jednorazówka z tym plusem że bez ryzyka skaleczenia. Polecam wszystkim z czystym sumieniem. Tym bardziej że sprzedawca zasługuje na miano Super Sprzedawcy w 100% !!
Gość

Golarka Philips Norelco 8170XL

Postprzez Gość w Sob Lut 16, 2008 01:00

Sklep godny polecenia wszystkim kupującym w internecie, fachowa obsługa a przede wszystkim słowna, towar zgodny z opisem, przesyłka dostarczona w terminie podanym przez sklep. O wszystkim zostałem poinformowany drogą elektroniczną i jak napisali tak zrobili. POLECAM WSZYSTKIM EURO CORI
Gość

polecam

Postprzez Gość w Pon Lut 25, 2008 01:00

dobry towar,szybka przesyła,gorąco polecam
Gość

Opinia na temat golarki i sklepu

Postprzez Gość w Pon Mar 03, 2008 01:00

Jest to moja pierwsza tego typu golarka, goliłem się 3 razy, efekty mnie zaskoczyły pozytywnie. To co jest napisane w instrukcji okres przystosowania to dwa tygodnie i tak chyba będzi skóra musi się przyzwyczaić do nowych warunków. Co do sklepu, to jestem mile zaskoczony szybkim odzewem po wpłacie i szybką realiazcją zamówienia. W sobotę zamówiłem a towar już miałem we wtorek. Polecam ten sklep zdecydowanie
Gość

Zakup wkładów Nivea do golarki

Postprzez Gość w Czw Kwi 17, 2008 00:00

Polecam wszystkim, pełen profesjonalizm!!! Szkoda że tak mało jest w naszym kraju sklepów które tak traktują klienta jak Euro Cori.
Gość

Taki powinien być każdy sklep

Postprzez Gość w Czw Maj 01, 2008 00:00

Jestem mile zaskoczony co do tego sklepu. Mila obsługa, kontakt w sprawie każdej uwagi. Opakowanie golarki bylo tak szczelnie i profesjonalnie zapakowane ze otwierałem je chyba z 10 minut, ba narażałem życie przy tym hehe :D Mogę tylko polecić ten sklep innym!
Gość

Pozytywna ocena Euro Cori

Postprzez Gość w Sob Maj 17, 2008 00:00

Oceniam pozytywnie sklep internetowy Euro Cori. Współpraca z pracownikami sklepu za pośrednictwem telefonu i e-maila jest bardzo dobra. Na uwagę zasługuje również bardzo szybka dostawa zamówionego towaru, brak opłat za dostawę przy zamówieniach dwóch produktów) i wielki wybór towarów w przystępnych, bardzo konkurencyjnych cenach.
Gość

Golarka Philips Norelco 8170XL

Postprzez Gość w Śro Maj 21, 2008 00:00

Sklep godny polecenia wszystkim kupującym w internecie, fachowa obsługa a przede wszystkim słowna, towar zgodny z opisem, przesyłka dostarczona w terminie podanym przez sklep. O wszystkim zostałem poinformowany drogą elektroniczną i jak napisali tak zrobili. POLECAM WSZYSTKIM EURO CORI
Gość

Golarka elektryczna Philips Norelco 8170XL HQ 8170

Postprzez Gość w Pon Cze 23, 2008 00:00

Doskonały kontakt ze sklepem, szybka wysyłka, polecam!
Sprzęt (Philips Norelco 8170XL HQ 8170) pierwsza klasa, świetnie goli, bardzo wygodny i praktyczny.
Gość

Jakośc towaru

Postprzez Gość w Wto Lip 08, 2008 00:00

Zakupiłem Golarkę męską elektryczna Philips 8160XL HQ 8160 i jestem z niej bardzo zadowolony. Jest to bardzo dobra golarka wytrzymała i precyzyjna jeśli chodzi o golenie!
Gość

opinia

Postprzez Gość w Sob Lip 12, 2008 00:00

Doskonały kontakt, szybka obsługa, polecam!
Gość

Wielki pozytyw

Postprzez Gość w Czw Sie 14, 2008 18:14

Wielki pozytyw za kontakt, szybkość i jakość przesyłki. Chłopak oszalał ze szczęścia :) agatamac
Gość

Golarka 8170XL

Postprzez Gość w Wto Sie 19, 2008 14:06

Ogólnie super, obsługa extra szybka i solidna, co do samej golarki to na razie jest ok, jednak mam maleńkie zastrzeżenia ale czy słuszne czas pokaże, jednakże samo golenie lepsze niż w Braunie. Informują na bieżąco co dzieje się z przesyłką, która dotarła do mnie wręcz ekspresowo. Zdecydowanie polecam ten sklep, i mam nadzieje że jednak moja niepewność co do golarki się nie potwierdzi, a jakby co mam nadzieje że serwis jest równie skuteczny jak sam sklep. Jak na razie ocena 5 z dużym plusem, szkoda że tak mało takich sklepów w sieci
Gość

Następna

Powróć do Sklepy internetowe

Najczęściej oglądane tematy w forum Okazje.info.pl

ELECTRO.pl  |  Darmowe próbki  |  RTV EURO AGD  |  32 calowy LCD Samsung w Carrefour  |  laptopy  |  najlepsze tanie zmywarki  |  Apteka Słonik  |  VETIVER.pl  |  PLAY - co o tym sądzicie?  |  Raty 0% i przygody z tym związane

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości