Obi

Bardzo lubię ten sklep, czasami...

Postprzez Gość w Nie Kwi 29, 2007 00:00

Bardzo lubię ten sklep, czasami spędzam tam po 3-4 godziny :)
Gość

Lubię OBI ze względu na miłą...

Postprzez Gość w Czw Maj 10, 2007 00:00

Lubię OBI ze względu na miłą i kompetentną obsługę.Można spędzić w tym sklepie dużo czasu zupełnie się nie nudząc a przy okazji kupic coś w bardzo atrakcyjnej cenie.
Gość

w obi łódź, nie wiem jak gdzie...

Postprzez Gość w Sob Maj 19, 2007 00:00

w obi łódź, nie wiem jak gdzie indziej, są fajowe promocje na deski podłogowe barlinka. mają końcówki (na pokój starczą) za połowę ceny. trzeba się dopytywać i targować. POWODZENIA. JA kupiłem na cały domek i zaoszczędziłem parę zyta.
Gość

Świetny sklep fachowa pomoc i...

Postprzez Gość w Wto Lip 10, 2007 00:00

Świetny sklep fachowa pomoc i obsługa! Tylko pogratulować!!
Gość

ogólnie market obi jest miejscem...

Postprzez Gość w Śro Sty 30, 2008 18:29

ogólnie market obi jest miejscem gdzie niska cena jednego produktu zastepuje bardzo wysoka cena innego ... dzieki czemu Superhobby bo tak sie rzeczywiscie nazywa OBI rownowazy bilans zysków i strat. Asortyment maja dosc duzy, wiadomo taka ilość m2 sklepu robi swoje i trzeba ja czyms zapełnic ;) Obsługa-- ehh chlopaki i dziewczyny sie staraja... chociaz zazwyczaj mozna usłyszeć " niejestem z tego działu prosze pytać kogos z tamtad" i wtedy ... yhh najlepiej gonic do informacji z prosba zeby pani/pan ktora tam pracuje wywolala pracownika zeby wrocil na swoje stanowisko. Ale jezeli przyjdzie mozna liczyc sie z tym ze zostanie sie nalezycie obsluzonym ( pracownicy obi boja sie tzw testow.. kiedy pracownik Centrali Obi przychodzi w roli klienta i katuje sprzedawce dzieki czemu zawsze maja sie na bacznosci ) promocje... hahaha:D teraz gonia jedna za druga zeby sprzedac niepotrzebne smieci bo zbliza sie renament i jak najwiecej nieschadzacego g*wna chca sprzedac zeby mieli jak najmniej roboty... ogolnie daje im 3-
Gość

Ogrod

Postprzez Gość w Śro Lip 02, 2008 18:39

W Walbrzyskim OBI na dziale ogrod jest mnustwo kwiakow , ktore trudno nazwac kwiatami.Na wolnym powietrzu stoja wozki z tak zniszczonymi kwiatami ze az przykro patrzec.Ale niestety ceny sa takie jak za pelnowartosciowy towar.Bardzo lubie kwiaty i czesto szukam tanszych.Ale to nie w Walbrzychu."Sam nie zjem i drugiemu nie dam."To jest zasada naszego obi.
Gość

lipa

Postprzez Gość w Pon Lip 28, 2008 21:03

sprzedaja chinska tandete
Gość

duzy negatyw

Postprzez Gość w Pon Wrz 01, 2008 15:48

Obi Gorzow jest w porownaniu do Castoramy czy innych marketow w naszym miescie zle odbierane...Oddajac rzecz do sklepu trzeba duzo narwow i czasu zmarnowac aby cos oddac.....Opinia ta nie jest tylko moja lecz wielu znajomych ktorzy robili w tym sklepie zakupy.....Kupjac w Castoramie nie ma problemu z oddaniem materialu... malo tego widzialam jak klienci oddaja rzeczy ktore im zostaly z remonty jest mila obsluga a nie jak w Obi klient kupil to niech sie martwi co ma zrobic... wazne ze sprzedalismy...Nie polecam tego marketu i wszystkim znajomym bede odradzac robienie zakupow w naszm Obi!!!!!!!!!!
Gość

Promocja plusy w OBI

Postprzez Gość w Śro Lut 18, 2009 21:11

Po dzisiejszej wizycie w OBI obiecałem sobie że zrobie im taką reklamę, że pożałuja. Generalnie jestem bardzo spokojny ale przesadzili. W czym rzecz... Istnieje w OBI promocja, w której zbiera się plusy, za każdą wydane 100zł otrzymuje się jednego plusa, 20 plusów uprawnia do odbioru bonu o wartości 100zł. Czyli za wydane 2000 zł oni daja 100zł, niby nic ale zawsze coś. Dzisiaj ide zrealizować kupon na którym zbierałem te zakichene plusy a Pani mi mówi że mam im przedstawić faktury. Przecierz już je widzieliście bo inaczej nie dostałbym plusów a poza tym macie je w kompach- brałem materiały na firmę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIGDY WIĘCEJ ZAKUPÓW W TAK BADZIEWIASTYCH SKLEPACH JAK OBI GDYNIA. Straciliście klienta a ten wpis zamieszcze na jeszcze kilku innych miejscach, reklama gwarantowana...
Gość

lipa

Postprzez Gość w Pon Lut 23, 2009 22:53

Zgadzam się z tym że obi dysponuję chińską tandetą. Ja zrobiłam tam zakupy i powiedziałam że moja noga nigdy więcej tam nie stanie!!!!!!!!! Kupiłam drzwi w których jak sie po rozpakowaniu okazało zabrakło szyby - była krótsza niż otwór w drzwiach , następne z pękniętą szybą , a jeszcze jedne poprostu krzywe . Kafelki uszczerbione , chociaż nie należały do najtańszych, a następne kafelki okazały się w dwoch odcieniach (kilka kartonów jaśnieszych ). Awogóle co do obsługi to już szkoda słów wolą oprzeć się o kartony i plotkować niż pomóc klientowi .
Gość

Promocja plusy w OBI

Postprzez Gość w Nie Mar 01, 2009 00:52

jeśli już ktoś zaczyna się bawić w tzw 'obi plusy' powinien zapoznać się z regulaminem, w którym jest jasno napisane, że do wymiany na bon niezbędne jest okazanie dowodów zakupu
Gość

duzy negatyw

Postprzez Gość w Czw Mar 12, 2009 18:01

sr**** w banie, castorama też niepżyjmuje zwrotów towaru. rospakowanego albo używanego.
Gość

OBI w Gdyni - nigdy w zyciu !!!!

Postprzez Gość w Nie Mar 15, 2009 00:20

obsluga i kierownictwo kpia z klientow. Zdarza sie czesto ze towar na wystawie zupelnie inny niz zapakowany w kartonach, a jak ktos sie nie zorientuje co kupil w przeciagu 2 tygodni to pozamiatane. Obsluga niekompetentna i leniwa, tak samo kieownictwo. Zalatwianie reklamacji jest prawdziwa mordega, z zalozenia panuje cwaniactwo i niechec do polubownego zalatwienia sprawy. Wszytkim znajomym odradzam OBI.
Gość

Sprawiedliwość

Postprzez Gość w Śro Mar 18, 2009 18:55

Ludziska!!!! JESZCE SIĘ NIKT TAKI NIE NARODZIŁ, CO BY KAŻDEMU DOGODZIŁ!!!!!!
Kocham robić zakupy w OBI, uwielbiam pracowników zawsze pomocnych ( może wystarczy spojrzeć na nich innymi oczami, mniej wrogości i nienawiści!!!!! - ona niszczy) W marketach też pracują tacy sami ludzie jak my - klienci!

Zdowolona klienta z Gdańska
Gość

OBI Lublin - kpiny z klienta

Postprzez Gość w Czw Mar 26, 2009 21:43

Witam, zakupiłem płytki podłogowe, załadowałem towar i udałem sie do kasy, przy kasie okazało się, że kod podany na opakowaniach - mimo że jest idealnie czytelny i czytnik go wczytuje bez problemu - w komputerze nie istnieje. Kasjerka dzwoni do odpowiedniego działu i niestety nikt nie odbiera, celowo rozłącza telefon (poinformowała mnie o tym kasjerka). Kasjerka zadzwoniła na informację i za chwilę przez megafon słychać komunikat "proszony jest sprzedawca z działu....do kasy..." mijają kolejne minuty... kasjerka co chwilę wydzwania do odpowiedniego działu i na informację, co chwilę słychać komunikat. Niestety cały czas stojąc przy kasie po długim oczekiwaniu (około 25 - 30 minut) udałem się osobiście do informacji, z prośbą o zawołanie kierownika, pani wykonała telefon do odpowiedniego działu i kierownika. Odpowiadając mi żebym udał się do kasy za chwilę sprzedawca z odpowiedniego działu zadzwoni do kasjerki i poda poprawny kod a kierownik jest w tej chwili niedostępny bo rozmawia z klientem, ale będzie dostępny za 7 minut. Udałem się do kasy i natychmiastowo zadzwonił telefon - kasjerka otrzymała kod. Morał historii - jeżeli nie zrobi się rabanu i awantury to nikt by nie zainterweniował, dziwny jest fakt, że po po jej interwencji sprzedawca nagle znalazł czas i podał oczekiwany kod. Udałem się do kierownika, żeby usłyszeć jego tłumaczenie. Kierownik nawet nie przeprosił za zaistniałą sytuację i obarczył winę szefostwo sklepu, że jest za mało sprzedawców. Także nie polecam OBI Lublin ul. Orkana, omijajcie ten sklep z daleka a jeżeli już musicie jechać do tego sklepu to jest drugie OBI przy makro. Straciliście kolejnego klienta - i tą sytuacje rozpowiem kolejnym 50 osobom a oni kolejnym ....a wystarczyłoby jedno słowo grzecznościowe - tzw. magiczne słowo - za zaistniałą sytuację ..... a zapomniałbym o całej sytuacji.
Gość

Następna

Powróć do Markety

Najczęściej oglądane tematy w forum Okazje.info.pl

ELECTRO.pl  |  RTV EURO AGD  |  Darmowe próbki  |  NOMI  |  laptopy  |  32 calowy LCD Samsung w Carrefour  |  POLOmarket  |  najlepsze tanie zmywarki  |  Apteka Słonik  |  Castorama

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości